Mit keresünk, kiválasztási kritériumok

A projektszponzorok szakmai múltja, bizonyított track-recorde a legfontosabb kiinduló pont számunkra. Az apró részletekre is kiterjedő célpont és csapat átvilágítás után közösen alakítjuk ki, hogy miként kívánjuk megvalósítani a projektet annak érdekében, hogy befektetőink számára a legjobb hozam-kockázatú lehetőséget tudjunk létrehozni. Olyan projektszponzorokat keresünk, akik értik és tudják is kezelni a várt és váratlan kockázatokat, és mindenkor érdek- és kockázatközösségben gondolkoznak.

 

Az összes projektünk önálló alapban valósul meg, ezért olyan projektszponzorokat keresünk, akik az első gondolattól az utolsó hozamfizetésig végig tudják kísérni a befektetési folyamatot és ehhez piaci alapon tudnak szolgáltatásokat nyújtani a projektet megvalósító befektetési alap számára.

 

Elvárásunk, hogy a projektszponzorok érdemi nagyságú társbefektetői legyenek az alapnak. Ez garantálja, hogy mindig egy hajóban evezzenek befektetőinkkel. Olykor a projektszponzorok tőkéje és/vagy hozama alárendelésre kerülhet a befektetőinkének.

A Concorde Csoport további tagjai: