Vezetőség

Kutas Gábor

az igazgatóság elnöke, ügyvezető, a Recorde Alapkezelő egyik meghatározó közvetett tulajdonosa. Fő feladata a befektetési terület irányítása, az értékesítés, a termékfejlesztési tevékenység és a befektetői kapcsolattartás. Londoni bankoknál és Európa különböző tőzsdéin szerzett tapasztalataira építve 2005-ben megalapította a DCF Consultingot, amelynek tíz évig volt ügyvezető partnere. 2016- 2021 között a Biggeorge Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és igazgatósági tagja volt, amellyel jelentős sikereket értek el. Tanulmányait a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, majd végzősként a manchesteri UMIST-ban folytatta, ahol elvégezte a management alapszakot. Ezek után mesterképzését nemzetközi pénzügyek szakon a franciaországi CERAM ESC üzleti iskolában szerezte meg, majd tudományos fokozatot a franciaországi Université de Nice egyetemen kapott.

Grebicsaj Zsolt

az igazgatóság tagja, a Recorde Alapkezelő operációs vezetője. 1997 óta dolgozik a hazai tőkepiacon, 1999-től az Erste Befektetési Zrt-nél, ahol az igazgatóság tagjaként a társaság operációs területeit irányította 2018-ig. Ezután tanácsadóként segítette befektetési szolgáltatók, pénzpiaci intézmények működését, piacra lépését. 17 évig volt a Budapesti Értéktőzsde Elszámolási Bizottságának tagja. Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte.

Samu János

a Recorde Alapkezelő igazgatósági tagja. Emellett 2018 óta a Concorde Értékpapír Zrt vezérigazgató-helyettese. A Concorde-hoz 2004-ben csatlakozott, ahol kezdetben makrogazdasági elemzőként, majd az elemzési terület vezetőjeként tevékenykedett. A Concorde előtt az Államadósság Kezelő Központ vezető elemzője volt. 2017 óta a Budapesti Értéktőzsde Index Bizottságának tagja.

Nagy Andrea

a Recorde Alapkezelő Zrt. back office vezetője. Közgazdász informatikus diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán szerezte. 2001-ben csatlakozott a hazai alapkezelési szektorhoz, ahol részt vett az első hazai piaci alapú ingatlanbefektetési alap létrehozásában. Késöbb a Diófa Alapkezelő Zrt. munkatársaként, ingatlan back office szakmai vezetőként segítette az ingatlanalapok működtetését.

A Concorde Csoport további tagjai: