Felügyelő bizottság

Szendrői Gábor

a Recorde felügyelő bizottsági tagja. Emellett a Concorde MB Partnersnél ügyvezető, 2013 óta az MB Partners felelős szakmai vezetője. Gábor az Oriens-csoporton belül 2010 óta a vállalat-felvásárlással és értékesítéssel foglalkozó tevékenység globális felelőse. Korábban felsővezetői tanácsadóként a világ 4 kontinensének 15 országában dolgozott nagyvállalatok stratégiai problémáinak megoldásán. Diplomáit a Corvinus Egyetemen, a párizsi HEC-n és a szingapúri INSEAD-on szerezte.

Veverán Mónika

Concorde Értékpapír Zrt. operációért felelős igazgatója. 1996 óta a Concorde Értékpapír Zrt. munkatársa, először treasury területen dolgozott, később a kockázatkezelés és kontrolling, valamint 2011 évtől a back office irányításáért felelős vezető.  Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. Az Accorde Alapkezelő Zrt.  Felügyelő Bizottságának elnöke.  A KELER KSZF Kockázatkezelési Bizottságának Tagja.

Dr. Zolnay Judit

a Recorde Alapkezelő Zrt. felügyelő bizottságának elnöke. A Zolnay Consulting üzleti és vezetői tanácsadó iroda alapító ügyvezetője. 25 év pénzintézeti gyakorlattal, nyugdíjpénztári, biztosítói felsővezetői tapasztattal rendelkezik. 14 éven át volt a MetLife Biztosító igazgatóságának tagja, üzleti vezetője, magyarországi és bulgáriai vezérigazgatója. Azt megelőzően svájci és francia hátterű biztosító társaságok magyarországi felsővezetője, még korábban a Winterthur, Credit Suisse és AXA Nyugdíjpénztárak elnöke. Jogi és MBA végzettséggel rendelkezik, több társadalmi szervezet igazgatóságának tagja.

A Concorde Csoport további tagjai: